Friday, October 5, 2018

Tjen penge på din gamle skrotbil!


Har du har en gammel skrotbil stående i indkørslen, som ruster væk og fylder plads? Er din bil gået i stykker, og er regningen for høj til at få den repareret? Skal bilen til syn, men fejler alt for mange ting efter mange års tro tjeneste? Eller måske er det blot tid til en opgradering?
Uanset hvad din grund er, så er vi hos www.Bil-skrot.dk altid klar til at hjælpe dig af med din gamle skrotbil. Vi betaler nemlig Danmarks højeste skrotpræmie til dig som vil have skrottet din bil så nemt og hurtigt som muligt, uden at skulle gå på kompromis med service og kvalitet. Uanset hvor du er i landet, er vi hos www.Bil-skrot.dk altid klar til at hjælpe dig!

Hvis du ringer til os på tlf.nr. 71626442, vil en af vores medarbejdere hjælpe dig med at få skrottet din bil, hurtigt og uden besvær. Vi bestræber os altid på at yde femstjernet service, samt at have tilfredse kunder ved at tilbyde en høj skrotpræmie og gøre hele processen så nem som mulig. Vores chauffør vil udbetale pengene for din skrotbil ved afhentningen – enten kontant eller ved en straks overførsel. Det bestemmer vores kunder selvfølgelig helt selv.
Det eneste vi kræver fra dig som kunde, er at du bruger 2 min. af din tid på at udfylde en skrotningsattest som chaufføren vil medbringe. Denne skal nemlig afleveres til Miljøstyrelsen. Vi vil derefter stå for at miljøbehandle din bil, og sørge for at genbruge så meget som muligt på en grøn og bæredygtig måde.

Vi køber din bil uanset hvilken stand den er i. Yderligere har vi løbende forskellige kampagner, som gør at vi udbetaler en høj skrotpræmie fra 3000 kr. på udvalgte mærker og modeller. Hvis køretøjet er i god stand, betaler vi også gerne ekstra for din bil!
Vi anbefaler at du ringer ind til os eller udfylder formularen inde på www.bil-skrot.dk, hvorefter du vil blive ringet op af en servicemindet medarbejder. Så kan du nemlig få et uforpligtende tilbud på netop DIN bil! Det koster selvfølgelig intet, så det er bare om at komme i gang J

No comments:

Post a Comment